Rolluiken

Vraag een offerte aan

Home » Zakelijk » Rolluiken
Industriële rolluiken en roldeuren zijn door de eenvoudige constructie met slechts weinig componenten bijzonder functioneel. Bleyenberg Deurservice levert diverse typen rolluiken voor diverse branches, waaronder de zorg.
Typen rolluiken

Bleyenberg Deurservice levert alle typen rolluiken: 

  • Met dichte lamellen
  • Geperforeerde lamellen
  • Transparante lamellen

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Rolluiken en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

De productie van rolluiken

De producten worden vervaardigd van duurzame, hoogwaardige materialen zoals staal, aluminium, roestvaststaal of polycarbonaat. Onze producten worden zowel handbediend als motoraangedreven gemaakt. Er zijn diverse nabewerkingen mogelijk waaronder poedercoating in een RAL-kleur. De industriële rolluiken kunnen worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters.

Alle producten zijn voorzien van een CE-markering en voldoen met een aanpassing aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3 volgens de NEN 5096:2007. Naar uw wensen en voor elke situatie heeft Bleyenberg Deurservice een passend rolluik.

Rolluiken in de zorgbranche

Rolluiken worden veelvuldig gebruikt in diverse branches. In de zorg worden rolluiken voornamelijk ingezet bij balies van kantines, loketten of balies die dienen als uitgiftepunt. Door het inzetten van rolluiken worden deze compartimenten inbraakwerend afgesloten.

Rolluiken van Bleyenberg Deurservice

Hoe divers de inbraakwerende of geïsoleerde rolluiken ook zijn, ze hebben deze belangrijke eigenschappen gemeen:

  1. Hoge kwaliteit
  2. Scherpe prijs
  3. Snelle levertijd

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse in onze rolluiken?

Bleyenberg Deurservice levert roldeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. U kunt direct een vrijblijvende offerteaanvraag bij ons doen. U bent ook altijd welkom voor een kijkje in de showroom, uiteraard niet zonder een kopje koffie. Bekijk ook ons assortiment roldeuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.