Klimaat stabiele deuren

Vraag een offerte aan

Home » Zakelijk » Klimaat stabiele deuren

In diverse bedrijfspanden en -ruimtes is het van groot belang dat het klimaat en de temperatuur stabiel blijft. Voor dit doeleinde kunt u bij Bleyenberg Deurservice terecht. Wij bieden verschillende deuroplossingen: van tochtwerende deuren tot koeldeuren.

 

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Klimaat stabiele deuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Tochtwerende deuren

  Tochtwerende deuren worden veel toegepast als flexibele afscheiding tussen twee ruimtes waar een (groot) temperatuurverschil is. De tochtwerende deuren zorgen ervoor dat de temperatuur in in een ruimte gelijk blijft. In een tochtwerende deur zit een strokengordijn, die de temperatuur tegenhoudt. Zowel warme als kou kunnen nauwelijk door dit gordijn komen. Deze goede isolatie zorgt ervoor dat u aanzienlijk kunt besparen op uw energieverbruik.

  Wat zijn de beste tochtwerende deuren?

   Wanneer u op zoek bent naar een tochtwerende deur, is een PVC strokengordijn of pendeldeur vaak geschikt. Ook is er een verschuifbare optie beschikbaar, zodat u grote ladingen moeiteloos naar binnen kunt brengen. Vooral het PVC-materiaal is ideaal met een kleiner budget. Daarnaast is dit strokengordijn erg onderhoudsvriendelijk en beschikt het over een UV-stabilisator die verkleuring door licht voorkomt. Hierdoor houdt u ook op langere termijn een uitstekend doorzicht.

   Koeldeuren

    Heeft u bedrijf hoge eisen wat betreft isolatie en hygiëne en wilt u een deur die voldoet aan al uw wensen? Wij leveren naast andere zakelijke garagedeuren, ook betrouwbare koeldeuren aan bedrijven die specifieke ruimtes op een precieze lage temperatuur moeten houden.

    Uitvoeringen koel- en vriesdeuren van Bleyenberg Deurservice

     Wij leveren de koeldeuren in verschillende soorten uitvoeringen. Door onze ervaring en specialisatie is het bij ons mogelijk om alle soorten uitvoeringen op maat te laten aanpassen. Wij leveren deze koeldeuren en vriesdeuren in de volgende uitvoeringen:

     • Handbediend of elektrisch.
     • Zowel horizontaal als verticaal.
     • Koudebrugvrij.
     • Foodsafe (voor de voedselsector) in RVS.

     Veelgestelde vragen

     Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

     Heeft u interesse in klimaat stabiele deuren?

     Heeft u vragen over deze klimaat stabiele deuren of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Ook bent u bij ons van harte welkom voor een rondleiding door onze showroom, uiteraard met een kopje koffie!

     Is dit niet de deur waarnaar u op zoek bent? Bekijk onze andere deuren zoals de brandwerende oplossingen.

     Vrijblijvende offerte aanvragen

     • Hidden
     • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.