Automatische deuropeners

Vraag een offerte aan

Home » Zakelijk » Automatische deuropeners

Bleyenberg Deurservice biedt automatische deuropeners, ook wel eens elektrische deurdrangers genoemd, voor diverse branches. Wanneer u veel bezoekers heeft en uw deuren intensief gebruikt worden, zijn automaten voor schuifdeuren en draaideuren de oplossing. Deze deuren zorgen voor een praktische en veilige toegang.

 

Bedieningsmogelijkheden voor automatische deuropeners

Wij leveren en monteren automaten voor schuifdeuren en draaideuren (loopdeuren). Uiteraard doen we dit met de door u gewenste bedieningsmogelijkheden, zoals:

  • Bewegingssensor (radar)
  • Drukknop
  • Paslezer
  • Handlezer

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Automatische deuropeners en ontvang een persoonlijke offerte op maat.
Geschikt voor uiteenlopende toepassingen

Automatische deuropeners zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals woningen, kantoren, winkels en bedrijven. Ook voor mindervaliden zijn de schuif- en draaideurautomaten zeer geschikt doordat u ze op vele manieren kunt bedienen en ze voorzien zijn van de hoogste veiligheidseisen. Onze automatische deuren zijn beveiligd volgens NEN16005.

Automatische deuren voor de zorgbranche

Onze automatische schuif- en draaideuren zijn erg populair in de zorgbranche. Door de pas- of handlezer is het mogelijk de deuren alleen binnen bepaalde tijden of voor bepaalde mensen te openen. Dit om de veiligheid te garanderen.

De voordelen van automatische deuropeners

Wanneer u een automatische deuropener door Bleyenberg Deurservice laat installeren bent u verzekerd van kwaliteit. Zo kunt u onder andere profiteren van deze voordelen:

  • Betrouwbaar door geavanceerde besturing;
  • Veilig volgens de Europese norm NEN16005;
  • Stil door de geluiddempende looprail met tandriem;
  • Laag in gebruikskosten door een laag energieverbruik, de lange levensduur en lage onderhoudskosten;

Onderhoud en reparatie van automatische deuropeners

Naast levering en montage van deze automatische deuren voert Bleyenberg Deurservice ook onderhoud en reparaties uit. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimale toegang en verkleint u de kans op storingen of slijtage. Krijgt u toch onverhoopt te maken met schade of een storing? Dan biedt onze 24-uurs service uitkomst. Nadat u een melding heeft gemaakt van uw storing aan de automatische deuropener sturen wij zo snel mogelijk een monteur naar u toe. Zo kunt u snel weer verder.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Interesse in onze automatische deuropeners?

Wij adviseren u graag voor een optimale toegang met de door u gewenste bedieningsmogelijkheden. U kunt nu ook direct een offerteaanvraag bij ons doen voor automatische deuropeners. Uiteraard is de offerte die u van ons ontvangt geheel vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.